Sunday, December 8, 2013

Sibuk

Assalamu'alaikum.

Rasanya, sudah hampir 4 bulan blog saya sudah bersawang. Alhamdulillah, kini saya dapat menulis semula. Namun, mungkin tidak sekerap dahulu. Ini kerana saya sudah mula bekerja.

Sebenarnya, dari sehari ke sehari, saya memang berhajat untuk mencoretkan beberapa perkongsian. Kalau boleh, sebulan ada 1 post. Disebabkan saya tidak mempunyai fasiliti seperti laptop, menyebabkan saya terbantut dalam penulisan blog. Alhamdulillah, kini saya sudah mempunyai PC. Moga-moga, Allah SWT memudahkan urusan saya dalam menyebarkan ilmu-Nya kelak.

Untuk pengetahuan umum, saya sudah mula berkhidmat di Bank Islam pada permulaan September 2013. Mungkin disebabkan baru mula bekerja, saya masih mencari rentak untuk mengurus dan membiasakan diri dengan working environment. Zaman study dulu, senang sikit.
Jika ada sesiapa hendak membuat pinjaman peribadi atau perumahan, insyaAllah saya sedia membantu. Jika hendak bertanya mengenai Bank Islam, insyaAllah saya akan cuba mnolong setakat kemampuan saya. Jangan risau tentang tawaran saya kerana jika berurusan dengan Bank Islam, 100% adalah shariah-compliance. Baik dari segi investment mahupun dananya.

Itu sahaja yang saya dapat kongsikan setakat ini memandangkan ada urusan lain. Moga Allah mempermudahkan urusan kita semua.


Melaka
5 Safar 1435H

No comments:

Post a Comment