Sunday, May 20, 2012

Syarikat Emas MuslimBC Gold Amanah diasaskan oleh Ustaz Haji Khairul Azmi bin Chik pada 01 Januari 2011. Pekan Batu Enam di Kuala Terengganu dipilih sebagai lokasi pejabat, lokasi ini dipilih bagi menggalakkan pengunjung dan pengedar untuk datang sendiri melihat ruangan pameran emas permata.


Beliau yang mempunyai ijazah kepujian di dalam bidang Syariah Islamiah mempunyai banyak pengalaman mengenai barangan kemas dan pelbagai barang lain yang berasaskan emas dan permata, apatah lagi ramai di kalangan keluarga beliau merupakan peniaga-peniaga emas di Terengganu dan di Lembah Kelang.
BC Gold lebih tertumpu kepada penjualan jongkong emas atau juga dikenali sebagai emas jongkong. Produk ini dijamin bermutu tinggi kerana ia diperbuat dari emas tulen 999.9% dan dijual mengikut harga emas semasa.

Keistimewaan produk BC Gold Amanah, selain daripada design yang menarik, harganya juga lebih murah jika dibandingkan dengan produk gold bar yang dikeluarkan oleh syarikat-syarikat lain.Selain daripada menjual, BC Gold juga menawarkan perkhidmatan membeli semula emas jongkong dan barangan kemas yang lain dengan potongan harga yang menarik.


Keterangan lanjut sila lawat http://bcgoldamanah.com/


UiTM Bandaraya Melaka
28 JamadilAkhir 1433H


No comments:

Post a Comment